Имате Ограничено време за тази оферта


Gaspari Nutrition Carnipure L-Carnitine

-21% Gaspari Nutrition Carnipure L-Carnitine

Какъв ефект и действие има от прием на Л карнитин Gaspari Nutrition Carnipure L-Carnitine.

Легендарният културист Rich Gaspari знае още от кариерата си като културист, че за да стигнеш там, където другите хора никога не са били, ти трябва да си готов да направиш това, което другите хора не са готови да направят. Същата философия изповядват и до днес, целия екип на Gaspari Nutrition. Поради тази причина, Rich не искаше да пусне поредния течен карнитин. Вместо това, той ви предоставя най- ефективната форма на л-карнитин, а именно л-карнитин тартарат.Carnipure L-Carnitine използва най-новата технология от естествени подсладители и аромати.Така продукта е освен ефективен и перфектен на вкус.При избор на Carnipure л карнитин на прах от Gaspari, ще сте сигурни ,че това е най-доброто решение за вас, 80 дози от 1000 милиграма първокачествен л карнитин на прах.

Прочетете Повече информация за прием и действие на Л карнитин. Има ли странични ефекти?

Л карнитин на прах
Прием и ДозировкаGaspari Nutrition Carnipure L-Carnitine прием: В тази опаковка имате 80 дози от 1000 милиграма. Най-доброто време за прием е 30 минути преди тренировка и сутрин 30 минути преди закуска.

Мнения и отзиви за Л карнитин

Забележка: Мненията се одобряват от модератор!Моля,не правете спам!
    Лош           Добър

  • Views: 3481
  • Марка Gaspari Nutrition
  • Код на продукта 062
  • Наличност В наличност
3бр. Разпродадени днес
  • 63.00
  • 49.99

Възможни варианти

Етикети: Л карнитин на прах

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи