Имате Ограничено време за тази оферта


Amix Nutrition CarniLine ProActive

-4% Amix Nutrition CarniLine ProActive

Какъв ефект и действие има от прием на Л карнитин Amix Nutrition CarniLine ProActive.

Amix Nutrition CarniLine ProActive използват Carnipure ™ л-карнитин, фармацевтичен клас, произведен от швейцарската фирма Lonza. Допълване на дневното меню с прием на л-карнитин Carnipure ™ поддържа в оптимизирано състояние окислението на мастни киселини и е препоръчително да го добавите при здравословни диети за намаляване на телесното тегло. Carnipure ™ л карнитин е проучен и и възможно най-доброто качество л-карнитин,който насърчава загубата на тегло и възвръща здравословните за Вас килограми, когато се комбинира с правилна хранителна програма.

За да изгаряте мазнини, дълговерижните мастни киселини трябва да бъдат разбити по митохондриите за енергия. Ние всички знаем, че намаляването на теглото изисква повишен калориен разход и калориен дефицит. При липса на адекватно количество л-карнитин, метаболизма на мастните киселини е затруднен, което може да доведе до намалена работоспособност, липса на енергия, забавя се възстановяването и обмяната на веществата.

Прочетете Повече информация за прием и действие на Л карнитин. Има ли странични ефекти?

Течен л-карнитин
Прием и ДозировкаAMIX CarniLine ProActive Препоръчителна доза: Вземете 25 мл (2 супени лъжици) приблизително 20-30 минути преди физическо натоварване.

Мнения и отзиви за Л карнитин

Забележка: Мненията се одобряват от модератор!Моля,не правете спам!
    Лош           Добър

  • Views: 4831
  • Марка Amix Nutrition
  • Код на продукта 056
  • Наличност В наличност
3бр. Разпродадени днес
  • 26.00
  • 25.00

Възможни варианти

Етикети: Течен л-карнитин, l carnitine, Л-карнитин течен,

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи