Имате Ограничено време за тази оферта


Dymatize Liquid L-Carnitine 1100

-5% Dymatize Liquid L-Carnitine 1100

Какъв ефект и действие има от прием на Л карнитин Dymatize Liquid L-Carnitine 1100.

Dymatize Liquid L-Carnitine 1100 ви дава удивителните 31 порции в бутилка, със съдържание на 1,100mg на L-Carnitine във всяка порция.L-Carnitine е аминокиселина, която подпомага изгарянето на мазнини, растежа и развитието на мускулите, увеличава енергията и подобрява устойчивостта на организма към мускулно натоварване и умора. Също така е страхотно да добавите прием на л карнитин при диета, тъй като това може да намали чувството на глад и слабост.L-Carnitine играе важна роля за стимулиране на метаболизма, загуба на тегло, тъй като помага да се транспорат мазнините към митохондриите, където те се изгарят за енергия.

Клинични изследвания показват, че L-Carnitine подпомага спортните постижения и издръжливостта. Като организма използва мазнини за енергия, тялото съхранява и намалява изчерпването на мускулен гликоген. Това, съчетано с намаляване на натрупването на млечна киселина в мускулите може да удължи физическия капацитет преди настъпването на умора.

Liquid L-Carnitine 1100  е най-удобния и начин да получите вашия чист L-Carnitine. Независимо дали го използвате за здравето на сърцето си, издръжливост, или загуба на мазнини, можете да сте сигурни, че получавате качество и стойност с L-Carnitine от Dymatize!

Прочетете Повече информация за прием и действие на Л карнитин. Има ли странични ефекти?

Течен л-карнитин
Прием и ДозировкаПродукта съдържа 31 дози Dymatize Liquid L-carnitine 1100 , като всяка доза от 15 милилитра съдържа 1100 милиграма чист Л-карнитин.

Мнения и отзиви за Л карнитин

Забележка: Мненията се одобряват от модератор!Моля,не правете спам!
    Лош           Добър

  • Views: 5024
  • Марка Dymatize
  • Код на продукта 056
  • Наличност В наличност
3бр. Разпродадени днес
  • 40.00
  • 38.00

Възможни варианти

Етикети: Течен л-карнитин, l carnitine, Л-карнитин течен,

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи