Имате Ограничено време за тази оферта


MyProtein L-Carnitine 1000mg

-12% MyProtein L-Carnitine 1000mg

Какъв ефект и действие има от прием на Л карнитин MyProtein L-Carnitine 1000mg.

Когато тренирате, хиляди биохимични реакции, протичат в тялото Ви. Гликогенът взет от мускулните клетки, и се разпределят в глюкоза и навлиза в кръвта, която носи в митохондриите. Ензимите влизат в действие и започват борба с натрупаните мазнини в мастни киселини и глицерол, за да бъдат използвани като гориво по време на тренировки.

Интензивността и продължителността, на тренировката зависи от това колко оптимизирано тялото ви използва мазнините за гориво. Не би ли било хубаво, ако имаше добавка, която може да даде тласък на окислението на мазнини и да Ви позволи да поддържате интензивност в тренировките през цялото време.Е, в действителност съществува. Тя се нарича L-карнитин и е използвана от спортисти от различни спортове по целия свят, за да се подобри производителността и е сред най-популярните добавки за отслабване и изгаряне на мазнините.

Всяка доза от MyProtein L-Carnitine, съдържа 1000 мг L-Carnitine (2 таблетки). L-Carnitine, който е свободен от изкуствени оцветители и консерванти.

Прочетете Повече информация за прием и действие на Л карнитин. Има ли странични ефекти?

Л-карнитин на таблатки
Прием и ДозировкаMyProtein L-Carnitine прием: всяка таблетка съдържа 1000 мг. л-карнитин, дозировката е 2 до 3 таблетки дневно,разпределени през деня, 30 минути преди тренировка и хранене.

Мнения и отзиви за Л карнитин

Забележка: Мненията се одобряват от модератор!Моля,не правете спам!
    Лош           Добър

  • Views: 4838
  • Марка My Protein
  • Код на продукта 032
  • Наличност В наличност
13бр. Разпродадени днес
  • 25.00
  • 22.00

Възможни варианти

Етикети: l carnitine, Л-карнитин таблетки, л-карнитин

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи