Имате Ограничено време за тази оферта


Silver Nutrition L-Carnitine Chrome 500 ml

-4% Silver Nutrition L-Carnitine Chrome 500 ml

Какъв ефект и действие има от прием на Л карнитин Silver Nutrition L-Carnitine Chrome 500 ml.

Учените години наред проучват и изследват ефекта от прием на л-карнитин. Резултатите са категорични наблюдава се значително увеличение на изгарянето на мазнини след прием на л-карнитин. Добавки с Л-карнитин увеличават значително окислението на дълговерижните мастни киселини ,което е от основно значение при наднормено тегло и липса на енергия от тежки натоварвания. Изследователите посочват, че това е важно за всички, които спортуват, които се стремят към здравословно телесно тегло, както и за хора с повишена нужда от енергия.

Всяка една клетка от нашия организъм, е зависима от митохондриите, малки компоненти, които генерират енергия. Те са като електроцентрали, които използват мастните киселини като гориво. L-карнитин действа като транспортер, превозващ мастните киселини до митохондриите, събирайки страничните продукти от процеса в контейнер.Това е от особенно значение защото отпадъчните материали са токсични, ако останат в клетката. Ако на организма липсва л-карнитин, този недостиг ощетява митохондриите и те не могат да функционират на пълни обороти, така доставката на енергия,която е от особено значение при диети и тежки тренировки е затруднена.

Дневният прием на Silver Nutrition L-Carnitine Chrome, преди интензивни натоварвания при здрави спортисти води до много по-ниско производство на свободни радикали, по-малко болка и по-малко увреждане на мускулите след тренировка.

Прочетете Повече информация за прием и действие на Л карнитин. Има ли странични ефекти?

Течен л-карнитин
Прием и ДозировкаSilver Nutrition L-Carnitine Chrome прием:Една доза от 25 милилитра съдържа 2000 милиграма чист л-карнитин.Приемайте 12,5 мл.= 1000 мг. преди закуска и 12,5 мл = 1000 мг. преди тренировка.

Мнения и отзиви за Л карнитин

Забележка: Мненията се одобряват от модератор!Моля,не правете спам!
    Лош           Добър

  • Views: 4438
  • Марка Silver Nutrition
  • Код на продукта 037
  • Наличност В наличност
12бр. Разпродадени днес
  • 24.00
  • 23.00

Възможни варианти

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи