Имате Ограничено време за тази оферта


Explode L-carnitine

-9% Explode L-carnitine

Какъв ефект и действие има от прием на Л карнитин Explode L-carnitine.

Какво знаете за хранителните добавки? Смятате ли, че те заслужават доверието ви и дали наистина могат да ви помогнат, за да изваете стройна фигура? Предполагаме, че именно това са въпросите, които много от вас задават, а техните отговори ще научите от следващите редове. Още в самото начало е задължително да поясним, че днес ще обърнем внимание на добавка за отслабване и по-точно на л-карнитин. Тези от вас, които искат да научат повече за нея, могат да се запознаят с любопитни факти на l-carnitine.bg. Уверяваме ви, че ще останете изненадани от огромното разнообразие, както и ще ви бъде любопитно да научите по какъв точно начин действа добавката.Разбира се, предполагаме, че вече сте се досетили какво е основното действие на л-карнитина, а именно локализиране и отвеждане на излишните мазнини от тялото. Задачата звучи доста лесна, но в действителност се оказва тъкмо обратното. Именно с пмощта на добавката, както и редовни тренировки, ще успеете да се сдобиете с мечтаната фигира.Дойде ред да поговорим и за дозировката на л-карнитина. В никакъв случай не бива а оставате с погрешното впечатление, че по-голямото количество означава по-добри и бързи резултати. Напротив, имайте предвид, че ако прекалите с количеството л-карнитин, това може да доведе и до някои странични ефекти, като например чувства на отпадналост. Ето защо ви препоръчваме да спазвате препоръчителния дневен прием на л карнитин.И така, както вече се убедихте и сами, популярността на л-карнитина не е никак случайна. Все пак е добре да знаем, че можем да разчитаме на верен помощник в борбата с килограмите, благодарение на който се елиминира необходимостта от подлагане на продължителни и строги диети. Уверяваме ви, че резултатите няма да закъснеят и ще успеете да изваете стройна фигура, без да се налага да се подлагате на каквито и да било лишения.

Отзиви за L-Carnitine на  Explode:много потребители споделят ,че са изключително доволни от приема на този български л карнитин,защото съчетан с физически натоварвания и правилен хранителен режим им е помогнал да стопят много излишните мазнини.

Освен ,че този л карнитин е много подходящ и ефективен за отслабване и енергия ,той няма аналог за друг такъв продукт по критерий цена и концентрация на активното вещество.Л карнитин експлоуд представлява таблетка от  L-carnitine 1000 mg,което за повечето трениращи представлява еднократна дневна доза л карнитин.

За  активни жени над 65 кг и за мъжката спортуваща час е добре да приемат дневна доза от 2000 мг ,винаги на празен стомах и половин час преди тренировка.

Прочетете Повече информация за прием и действие на Л карнитин. Има ли странични ефекти?

Л-карнитин на таблатки
Прием и ДозировкаExplode L-carnitine прием и Препоръчителна дневна доза: 1 капсула (1000 mg) с повече течност 30 минути преди тренировка или друго физическо натоварване.

Мнения и отзиви за Л карнитин

Забележка: Мненията се одобряват от модератор!Моля,не правете спам!
    Лош           Добър

  • Views: 3760
  • Марка Explode
  • Код на продукта 060
  • Наличност В наличност
3бр. Разпродадени днес
  • 23.00
  • 21.00

Възможни варианти

Етикети: l carnitine, Л-карнитин таблетки,

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи