Промо код -20%:CYBERWEEK! Избери най-добрия Л карнитин за теб ! Следете за Промо кодове в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Какъв ефект и действие има от прием на Л карнитин Biotech usa l-carnitine 100.000.

l carnitine biotech мнения: Най-продавания течен л-карнитин е Biotech usa l-carnitine 100.000 в доза от 10 мл. съдържа 2000 милиграма. Правилен хранителен режим е в основата на успеха при диети за отслабване. Енергийния дефицит е основен фактор за отслабване, но той може да бъде и водеща причина за чувството на умора и силен глад по време на диета. Добре известно е, че липидната мобилизация-ускоряването на обмяната се адаптира и забавя при глад. Вече има достатъчна доказателства, че прием на л карнитин, улеснява окислението на мастни киселинии и допринася за производство на енергия.Biotech usa l-carnitine 100.000 е основна хранителна добавка в липидния метаболизъм, който насърчава транспортирането на дълговерижните мастни киселини през митохондриалната мембрана, което позволява на клетките да разграждат мазнините и освобождават енергия от резервите на натрупаните мазнини. Затова е добре освен въглехидратната ротация или въртенето на въглехидрати (няколко дни на ниски въглехидрати и после зареждате за един ден), да добавите и прием на течен l carnitine biotech на топ цена.

  Описание начин на прием и дозировка

  Прочетете Повече информация за прием и действие на Л карнитин. Има ли странични ефекти?

  Течен л-карнитин
  Прием и Дозировка Течен л- карнитин в доза от 10 мл. съдържа 2000 мг.

  Много съм доволен от този течен л карнитин. Пия по 10 млади в капачката, 30 мин. преди тренировка, като не тренирам пак га пия сутрин. С добра диета чисти перфектно

  Много съм доволен от този л карнитин. По форумите за л карнитин,четах какви ли не мнения, но аз съм впечатлен от действието и ефекта. Препоръчвам!

  Biotech usa l-carnitine 100.000 Форум

  Мнения и отзиви за Л карнитин

  Забележка: Мненията се одобряват от модератор!Моля,не правете спам!
      Лош           Добър

  Biotech usa l-carnitine 100.000

  • Наличност В наличност
  • 41.00
  • 40.00лв.


  Възможни варианти  Сходни продукти

  Кой е най добрия л-карнитин, мнения за MusclePharm Carnitine Core liquid

  Л-карнитин с Малинови кетони течен MusclePharm Carnitine Core е съвкупност от четири вида л карнитин течен и добавени малинови кетони. L-карнитин може да д..

  30.00лв 43.00
  Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Best Body Nutrition L-Carnitine 500 ml Carnipure

  Best Body Nutrition L-Carnitine използва течен Carnipure®,високо качество L-Carnitine, произведен от Lonza.Когато зареждате Вашия автомобил, вие определено не т..

  22.00лв 25.00
  Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Multipower L-Carnitine Concentrate

  Multipower L-Carnitine Concentrate използват суровините на Carnipure® най-качествения L-Carnitine, произведен от швейцарската кампания Lonza. Логот Carnipure® е..

  60.00лв 65.00
  Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Dymatize Liquid L-Carnitine 1100

  Dymatize Liquid L-Carnitine 1100 ви дава удивителните 31 порции в бутилка, със съдържание на 1,100mg на L-Carnitine във всяка порция.L-Carnitine е аминокиселина..

  34.00лв 40.00
  Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Amix Nutrition CarniLine ProActive

  Amix Nutrition CarniLine ProActive използват Carnipure ™ л-карнитин, фармацевтичен клас, произведен от швейцарската фирма Lonza. Допълване на дневното меню с пр..

  25.00лв 26.00
  Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Prozis Sport L-Carnitine 1100

  Prozis Sport L-Carnitine 1100 е Течен л карнитин в бутилка от 946 милилитра, всяка доза Ви доставя 1100 милиграма качествен л карнитин за отслабване.Марката&nbs..

  39.99лв 42.00
  Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Allmax Nutrition L-Carnitine Liquid

  ALLMAX Nutrition L-Carnitine е не-есенциална аминокиселина, която подпомага изгарянето на мазнини и загуба на тегло.В последни проучвания е доказано че прием на..

  31.00лв 32.00
  Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Premium L-Carnitine Liquid 100.000mg

  Немско качество течен л карнитин, който съдържа L-Carnitine Tartarat най-усвоимата форма в 1000 мг доза от 12,5 мл. Цената на този течен л карнитин е доста добр..

  45.00лв 46.00

  Етикети: Течен л-карнитин

  Бърза поръчка Без Регистрация

  Закупете този продукт за 15 секунди.

  Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

  Телефон:
  Електронна поща:
  Изпрати сега