Промо код -20%:CYBERWEEK! Избери най-добрия Л карнитин за теб ! Следете за Промо кодове в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Какъв ефект и действие има от прием на Л карнитин Dymatize Liquid L-Carnitine 1100.

Dymatize Liquid L-Carnitine 1100 ви дава удивителните 31 порции в бутилка, със съдържание на 1,100mg на L-Carnitine във всяка порция.L-Carnitine е аминокиселина, която подпомага изгарянето на мазнини, растежа и развитието на мускулите, увеличава енергията и подобрява устойчивостта на организма към мускулно натоварване и умора. Също така е страхотно да добавите прием на л карнитин при диета, тъй като това може да намали чувството на глад и слабост.L-Carnitine играе важна роля за стимулиране на метаболизма, загуба на тегло, тъй като помага да се транспорат мазнините към митохондриите, където те се изгарят за енергия.

Клинични изследвания показват, че L-Carnitine подпомага спортните постижения и издръжливостта. Като организма използва мазнини за енергия, тялото съхранява и намалява изчерпването на мускулен гликоген. Това, съчетано с намаляване на натрупването на млечна киселина в мускулите може да удължи физическия капацитет преди настъпването на умора.

Liquid L-Carnitine 1100  е най-удобния и начин да получите вашия чист L-Carnitine. Независимо дали го използвате за здравето на сърцето си, издръжливост, или загуба на мазнини, можете да сте сигурни, че получавате качество и стойност с L-Carnitine от Dymatize!

Описание начин на прием и дозировка

Прочетете Повече информация за прием и действие на Л карнитин. Има ли странични ефекти?

Течен л-карнитин
Прием и Дозировка Продукта съдържа 31 дози Dymatize Liquid L-carnitine 1100 , като всяка доза от 15 милилитра съдържа 1100 милиграма чист Л-карнитин.

Dymatize Liquid L-Carnitine 1100 Форум

Мнения и отзиви за Л карнитин

Забележка: Мненията се одобряват от модератор!Моля,не правете спам!
    Лош           Добър

Dymatize Liquid L-Carnitine 1100

  • Наличност В наличност
  • 40.00
  • 34.00лв.


Възможни вариантиСходни продукти

Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Biotech usa l-carnitine 100.000

l carnitine biotech мнения: Най-продавания течен л-карнитин е Biotech usa l-carnitine 100.000 в доза от 10 мл. съдържа 2000 милиграма. Правилен х..

40.00лв 41.00
Кой е най добрия л-карнитин, мнения за MusclePharm Carnitine Core liquid

Л-карнитин с Малинови кетони течен MusclePharm Carnitine Core е съвкупност от четири вида л карнитин течен и добавени малинови кетони. L-карнитин може да д..

30.00лв 43.00
Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Pure Nutrition Carni max liquid

Течен л-карнитин за отслабванеПюр Нутришън Карни Макс 1000, представлява течен л-карнитин за отслабване, който спомага за драстично увеличаване на издръжливостт..

34.99лв 35.00
Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Best Body Nutrition L-Carnitine 500 ml Carnipure

Best Body Nutrition L-Carnitine използва течен Carnipure®,високо качество L-Carnitine, произведен от Lonza.Когато зареждате Вашия автомобил, вие определено не т..

22.00лв 25.00

Етикети: Течен л-карнитин, l carnitine, Л-карнитин течен,

Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега