Имате Ограничено време за тази оферта


Now Foods L-Carnitine Liquid 3000 mg

-1% Now Foods L-Carnitine Liquid 3000 mg

Какъв ефект и действие има от прием на Л карнитин Now Foods L-Carnitine Liquid 3000 mg.

Когато решите да приемате хранителни добавки ,Вие искате да се  уверите, че приемате най-доброто и то няма да навреди на Вашето здраве.Естествено е когато търсите L-Carnitine, да разчитате той да е без примеси, или потенциално вредни съставки. Един от начините да направите това, е да използвате продукти, които използват Carnipure марка л-карнитин, какъвто е и Now Foods L-Carnitine. Carnipure се произвежда от Lonza, швейцарска компания, която гарантира качество на продуктите си вече повече от 25 години и бъдете сигурни,че всяка порция съдържа нищо друго освен чист л-карнитин л-тартарат.Не случайно марка като Now Foods се доверяват на тази компания.Друго предимство на Carnipure е, че карнитина е под формата на L-карнитин L-тартарат. Тази форма на л-карнитин се усвоява и използва от тялото Ви по-добре от други видове.Carnipure не само ви дава чист, безопасен продукт, но ще Ви даде и най-добри резултати гарантирано.

Прочетете Повече информация за прием и действие на Л карнитин. Има ли странични ефекти?

Течен л-карнитин
Прием и ДозировкаNow Foods L-Carnitine Liquid 3000 mg прием: Този течен л-карнитин от 3000 милиграма се предлага в две разфасовки от 112 мл и 473 мл., като доза от 15 милилитра съдържа 3000 милиграма чист L-карнитин-L-тартарат.Една доза 30 минути преди тренировка или закуска.

Мнения и отзиви за Л карнитин

Забележка: Мненията се одобряват от модератор!Моля,не правете спам!
    Лош           Добър

  • Views: 4339
  • Марка Now Foods
  • Код на продукта 041
  • Наличност В наличност
1бр. Разпродадени днес
  • 106.00
  • 104.99

Възможни варианти

Етикети: Течен л-карнитин, l carnitine, Л-карнитин течен,

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи