Ultimate Nutrition Liquid L-carnitne

Бърза Поръчка

Направете Бърза поръчка за 15 секунди. 

Донните, които ни трябват за да пуснем поръчката са:

Име:
Телефон:
E-mail:
Офис Еконт:


Купи
New Ultimate Nutrition Liquid L-carnitne

Предупреждение

Продуктите, които се предлагат в този сайт, не са лекарства и не трябва да се използват за самолечение. Преди да закупите и използвате дадена хранителна добавка, трябва да се консултирате с лекар.

Ultimate Nutrition Liquid L-carnitne  е витамин-подобна молекула, която служи на многобройни функции в организма. Основната му функция е да стимулира разграждането на мазнините. L-Карнитинът е алфа-хидрокси киселина, която се намира главно в мускула. Карнитинът е критичен участник в транспорта на мастни киселини в митохондриите. Митохондриите са мощностите, които произвеждат енергия в клетката, която тялото трябва да функционира правилно. Енергията се получава, когато мазнините се изгарят в митохондриите. Тъй като митохондриите се нуждаят от кислород за изгаряне на мазнини, следва, че доставянето с карнитин осигурява достатъчно количество кислород за мускулите. Доставянето на кислород става изключително важно, когато човек се упражнява. Интензивното упражняване за по-дълъг период от време редовно води до загуба на карнитин. Следователно, карнитинът трябва да бъде заменен, за да може мускулът да остане тонизиран и здрав. Трябва да се отбележи, че мускулите се нуждаят от редовно снабдяване с карнитин в достатъчно количество, за да останат тонирани и здрави по време на дългите разстояния. Също така, трябва да се вземе известно време, преди да се появят неговите благоприятни ефекти. Средно, около 10 до 14 дни добавка на карнитин трябва да е достатъчно, за да се запази мускулите, които се доставят с това хранително вещество, което е от основно значение за мускулната функция. L-карнитинът функционира заедно с пантотенова киселина (витамин В5). Пантотеновата киселина се превръща в неговата активна форма панетин в организма, който е основният компонент на коензим А (coA). Коензим А участва в транспортирането на мастни киселини в митохондриите, както и до и от клетките. Така панетениновата киселина понижава нивата на холестерола и триглицеридите. Пантехенова киселина инхибира синтеза на холестерол и ускорява разграждането на мастните киселини в митохондриите, като същевременно увеличава холестерола "добър" (HDL). Понижаващите липидите ефекти са впечатляващи и комбинирани с практически несъществуващите странични ефекти го правят жизнеспособна алтернатива на конвенционалните лекарства, понижаващи липидите.

Всъщност има много ползи, които да очакваме с нетърпение да приемем тази добавка в предписаната от тях граница. При приемането на 1-2 грама на ден е известно, че карнитинните добавки помагат за намаляване на мускулната болезненост и подобряване на съдовите функции. Това не е всичко; L Карнитин добавки са увеличили антиоксидантните ефекти и могат да осигурят незабавно облекчение на увредените мускули. Карнитин добавки могат да се консумират в различни форми, включително L-карнитин (свободна форма), L-тартарат, ацетил-L-карнитин и L-карнитин. Добрата новина е, че независимо от формата на добавката Карнитин, която искате да приемете, кръвта Ви ще получи значителни количества карнитин

Течен л-карнитин
Прием и Дозировка Ultimate Nutrition Liquid L-carnitne прием: Две дози по 15 мл. дневно. Освен да определите колко L Карнитин трябва да вземете и да изберете формата, трябва да изберете подходящо време, за да вземете тези добавки, тъй като те могат значително да повлияят на вашите резултати. За да получите най-добри резултати за Вас, по-добре е да приемате добавки на основата на L-Карнитин точно преди да предприемете физическа активност.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Защита от СПАМ
  • Views: 4390
  • Марка Ultimate Nutrition
  • Модел 075
  • Наличност В наличност
1бр. Разпродадени
  • 31.00 лв.
  • С ДДС

Възможни варианти