Имате Ограничено време за тази оферта


BioTech USA L-Carnitine 500 mg

-10% Изчерпан BioTech USA L-Carnitine 500 mg

Какъв ефект и действие има от прием на Л карнитин BioTech USA L-Carnitine 500 mg.

BioTech USA L-Carnitine 500 мг 60 таблетки е предпочитан продукт за отслабване от женската спортуваща част ,но е подходящ за прием и при не спортуващи,защото подпомага премахването на излишните мазнини,чрез преобразуването им в енергия.Хрумвало ли ви е, че бихте могли да отслабнете с помощта на хранителна добавка? Предполагаме, че подобна мисъл е преминавала през съзнанието ви, но сте я отхвърляли, тъй като не сте знаели коя добавка е най-подходяща. Именно това е и целта ни - да ви запознаем с хранителната добавка за отслабване л-карнитин.Може би знаете, че основната й роля е извличането на излишните мазнини от организма, благодарение на което се топят и килограми. Разбира се, няма как да не отбележим, че резултатите биха били най-добре, ако съчетаете приема на л-карнитин с редовни тренировки. А какво точно трябва да бъдат те, както и какви са разновидностите на л-карнитина, можете да научите в l-carnitine.bg. Продължаваме нататък с информация за приема на л-карнитин. Тук трябва да бъдете много внимателни, тъй като не е препоръчително да прекалявате. Всъщност това може да доведе и до появата на странични ефекти, като например общо усещане на отпадналост. Ето защо горещо ви съветваме да спазвате препоръчаните дневни дози л-карнитин.Тук е мястото да отбележим, че л-карнитинът може да повлияе благоприятно и върху общото ви здравословно състояние. С други думи - можете да разичтате на него за засилване на имунната система. Да, можете да се набавите л-карнитин и от някои храни, но все пак няма как да не поясним, че количеството е прекалено малко и резултатите няма да бъдат задоволителни. Ето защо ви препоръчваме да се доверите на хранителната добавка. А каква е цената на въпросната хранителна добавка и лесно ли е да я намерите? Сигурни сме, че ще се зарадвате да научите, че всеки би могъл да се сдобие с добавката л-карнитин, тъй като цената й е много ниска, а закупуването й няма да повлияе по какъвто и да било начин на бюджета ви.

Ефекта от приема му обаче съчетан със спорт и правилно хранене разбира се ,е препоръчителен и по-ефективен.BioTech USA ,като бранд е познат от много години на пазара и това  изградило доверие в продуктите,защото са  качествени и на приемлива за всички цена.

Прочетете Повече информация за прием и действие на Л карнитин. Има ли странични ефекти?

Л-карнитин на таблатки
Прием и ДозировкаBioTech USA L-Carnitine 500 mg прием: Вземайте по 2 таблетки за дъвчене на ден 30 минути преди тренировка или спортна дейност.

Мнения и отзиви за Л карнитин

Забележка: Мненията се одобряват от модератор!Моля,не правете спам!
    Лош           Добър

  • Views: 4486
  • Марка BioTech USA
  • Код на продукта 033
  • Наличност Изчерпан
16бр. Разпродадени днес
  • 20.00
  • 18.00

Възможни варианти

Етикети: l carnitine, Л-карнитин таблетки,

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи