Реализации на Л карнитин от facebook Избери най-добрия Л карнитин за теб ! Следете за Промо кодове в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Какъв ефект и действие има от прием на Л карнитин MusclePharm Carnitine Core liquid.

Л-карнитин с Малинови кетони течен 

MusclePharm Carnitine Core е съвкупност от четири вида л карнитин течен и добавени малинови кетони. L-карнитин може да допринесе за намаляване на чувството на глад, при диети и свързания с това стрес. В допълнение, доказателствата категорично показват, че в дългосрочен план, прием на L-Carnitine е ефективен за намаляване чувството на умора по време на режим за загуба на тегло. Ето защо се препоръчва добавянето на L-карнитин за отслабване, който да смекчи неблагоприятните последици от калориен дефицит при диета.Както знаете за да изгаряте мазнини, трябва да изразходите повече калории, отколкото сте приели с храната през деня.

Описание начин на прием и дозировка

Прочетете Повече информация за прием на Л карнитин и Л карнитин действие

Течен л-карнитин
Прием и Дозировка Съдържа 4 вида течен л карнитин.Съдържанието в 1 доза от 15 мл MusclePharm Carnitine Core е 1,000 mg

Наистина ефективен л карнитин,предполагам се дължи на факта ,че е комбинация от няколко вида,съчетан с малинови кетони!Жалко само ,че е един вкус!!!

Тренирам три пъти в седмицата и ползвам този л карнитин повече от месец,пия го и в дни , които не тренирам сутрин на гладно,видимо има резултат от приема му.

Невероятно ефективен л карнитин, препоръчвам го на всички които тренират активно.За 2 месеца постигнах много добри резултати

MusclePharm Carnitine Core liquid Форум

Мнения и отзиви за Л карнитин

Забележка: Мненията се одобряват от модератор!Моля,не правете спам!
    Лош           Добър

MusclePharm Carnitine Core liquid

  • Наличност В наличност
  • 43.00
  • 30.00лв.


Възможни вариантиСходни продукти

Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Pure Nutrition Carni max liquid

Течен л-карнитин за отслабванеПюр Нутришън Карни Макс 1000, представлява течен л-карнитин за отслабване, който спомага за драстично увеличаване на издръжливостт..

34.99лв 35.00
Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Now Foods L-Carnitine Liquid 1000 mg

Now Foods L-Carnitine Liquid‎ е изключително качествен течен л канитин,със специален сертификат от швейцарската компания Lonza-Carnipure™, който се абсорбира мн..

60.99лв 61.00
Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Silver Nutrition L-Carnitine Chrome 500 ml

Учените години наред проучват и изследват ефекта от прием на л-карнитин. Резултатите са категорични наблюдава се значително увеличение на изгарянето на мазнини ..

23.00лв 24.00
Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Dymatize Liquid L-Carnitine 1100

Dymatize Liquid L-Carnitine 1100 ви дава удивителните 31 порции в бутилка, със съдържание на 1,100mg на L-Carnitine във всяка порция.L-Carnitine е аминокиселина..

34.00лв 40.00
Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Allmax Nutrition L-Carnitine Liquid

ALLMAX Nutrition L-Carnitine е не-есенциална аминокиселина, която подпомага изгарянето на мазнини и загуба на тегло.В последни проучвания е доказано че прием на..

31.00лв 32.00

Етикети: Течен л-карнитин, l carnitine,