Избери най-добрия Л карнитин за теб ! Следете за Промо кодове в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Имате Ограничено време за тази офертаКакъв ефект и действие има от прием на Л карнитин Now Foods L-Carnitine Liquid 3000 mg.

Когато решите да приемате хранителни добавки ,Вие искате да се  уверите, че приемате най-доброто и то няма да навреди на Вашето здраве.Естествено е когато търсите L-Carnitine, да разчитате той да е без примеси, или потенциално вредни съставки. Един от начините да направите това, е да използвате продукти, които използват Carnipure марка л-карнитин, какъвто е и Now Foods L-Carnitine. Carnipure се произвежда от Lonza, швейцарска компания, която гарантира качество на продуктите си вече повече от 25 години и бъдете сигурни,че всяка порция съдържа нищо друго освен чист л-карнитин л-тартарат.Не случайно марка като Now Foods се доверяват на тази компания.Друго предимство на Carnipure е, че карнитина е под формата на L-карнитин L-тартарат. Тази форма на л-карнитин се усвоява и използва от тялото Ви по-добре от други видове.Carnipure не само ви дава чист, безопасен продукт, но ще Ви даде и най-добри резултати гарантирано.

Описание начин на прием и дозировка

Прочетете Повече информация за прием и действие на Л карнитин. Има ли странични ефекти?

Течен л-карнитин
Прием и Дозировка Now Foods L-Carnitine Liquid 3000 mg прием: Този течен л-карнитин от 3000 милиграма се предлага в две разфасовки от 112 мл и 473 мл., като доза от 15 милилитра съдържа 3000 милиграма чист L-карнитин-L-тартарат.Една доза 30 минути преди тренировка или закуска.

Now Foods L-Carnitine Liquid 3000 mg Форум

Мнения и отзиви за Л карнитин

Забележка: Мненията се одобряват от модератор!Моля,не правете спам!
    Лош           Добър

Now Foods L-Carnitine Liquid 3000 mg

  • Наличност В наличност
  • 106.00
  • 104.99лв.


Възможни вариантиСходни продукти

Кой е най добрия л-карнитин, мнения за EverBuild Liquid L-Carnitine + Chromium 1500mg

Мазнините и въглехидратите са основното гориво, което тялото използва за задоволяване на енергийните нужди при физически натоварвания и упражнения.За да накарат..

25.00лв 26.00
Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Everbuild liquid l-carnitine 3000mg + green tea

Всяка една клетка от нашия организъм, съдържа митохондрии, малки компоненти, които генерират енергия. Те са като микроскопични пещи, които използват мастните ки..

42.00лв 45.00

Етикети: Течен л-карнитин, l carnitine, Л-карнитин течен,

Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега