Избери най-добрия Л карнитин за теб ! Следете за Промо кодове в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Имате Ограничено време за тази офертаКакъв ефект и действие има от прием на Л карнитин Alcalean Acetyl L-Carnitine.

Ацетил Л Карнитин за отслабване 

Една от най-популярните добавки за отслабване Primaforce Alcalean Acetyl L-Carnitine 500mg,безопасна,ефективна и носеща редица други здравословни ползи за организма.  Ацетил л-карнитин Primaforce - ALCALEAN е лидер сред конкурентите си, при хранителни добавки Acetyl L-Carnitine на прах и на таблетки.

Случвало ли ви се е да се изправите в неравна битка срещу излишните килограми? Предполагаме, че много от вас знаят точно за какво става дума, а именно за строги диети, изтощителни тренировки и разочароващи резултати. А знаете ли какви резултати можете да постигнете с помощта на хранителната добавка ацетил л карнитин? Сигурни сме, че успяхме да привлечем вниманието Ви и е задължително да отбележим, че ако искате да научите повече за хранителните добавки за отслабване, можете да прочетете повече за тях в l-carnitine.bg в нашия блог за Л-карнитин и Ацетил Л-Карнитин.Най-напред трябва да поясним, че едно от приложенията на популярната добавка ацетил л карнитин е именно топенето на излишните килограми и по-точно на излишните мазнини. Става дума за това, че ацетил л карнитинът се свързва с мазнините и ги преобразува в енергия, а след това тази енергия може да бъде изведена от организма с помощта на тренировки. Да, не бива да оставате с погрешното впечатление, че резултатите, които ще постигнете с хранителната добавка ще бъдат достатъчни, за да не тренирате. Всъщност именно съчетаването на ацетил л карнитин с редовни тренировки е сигурен път към извайването на стройна фигура. Но нека да поговорим и за останалите приложения на хранителната добавка, а именно подобряване на паметта, забавяне на процеса на страеене на клетките, антиоксидантно действие, както и укрепване на имунната система. Това е и причината, поради която хора от различна възраст се доверяват на ацетил л карнитин.Продължаваме с информация за цената на хранителната добавка ацетил л карнитин и по какъв начин тя може да бъде намерена. Както може би много от вас предполагат, намирането на добавката е лесно и бързо, а в същото време цената й е много ниска, което е и още една причина толкова много хора да се доверяват на ацетил л карнитин за отслабване, както и за подобряване на общото физическо състояние.

Alcalean Primaforce мнения:представлява 100% висококачествен ацетил-L-карнитин,който спомага за здравословно отслабване,увеличава енергията и физическия капацитет,като същевременно с това намалява времето за възстановяване.Освен за отслабване, primaforce alcalean /acetyl l-carnitine/ 100 caps подпомага и мозъчната дейност,повишава концентрацията и паметта.

Ацетил-L-карнитинът (ALC) отзиви,това което го отличава от другите форми L-карнитин,е че се усвоява направо в мозъка.Упражнява положително действие върху  сърдечно-съдовата и нервната  система.Използва се,като ефективно средство забавящо процесите на стареене.

Описание начин на прием и дозировка

Прочетете Повече информация за прием и действие на Л карнитин. Има ли странични ефекти?

Ацетил Л-карнитин
Прием и Дозировка Ацетил л карнитин прием: препоръчителен дневен прием е 1000-1500 милиграма, което се равнява на 2-3 капсули дневно разпределени 20 минути преди тренировка и 20 минути преди закуска.

Пробвал съм повечето от вариантите на ацетил л -карнитин, но този ми действа най-добре.Имам енергия и концентрация през целия ден, и определено чисти мазнините.Пия го сутрин преди тренировка 30-40 минути.Препоръчвам ви го.

Alcalean Acetyl L-Carnitine Форум

Мнения и отзиви за Л карнитин

Забележка: Мненията се одобряват от модератор!Моля,не правете спам!
    Лош           Добър

Alcalean Acetyl L-Carnitine

  • Наличност В наличност
  • 43.00
  • 36.00лв.


Възможни вариантиСходни продукти

Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Primaforce alcar

Ацетил л-карнитин на прах  Безспорен факт е, че alcar primaforce е един от водещите, по качество и продажби ацетил l карнитин! Primaforce alcar представ..

46.00лв 54.00
Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Dymatize Acetyl L-carnitine 90 caps

Ацетил л-карнитин при диета Dymatize Acetyl L-carnitine 90 caps‎. се наложи, като най-търсения ацетил л-карнитин за отслабване на капсули. Ацетил L-карнити..

31.00лв 43.00
Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Amix Acetyl L-Carnitine with Taurin Vitamine B6

Ацетил л-карнитин с таурин и витамин B6Amix ALC Acetyl L-Carnitine Taurine + vitamin B6 представлява силен Ацетил л-карнитин‎ от 500 милиграма в една капсула,къ..

39.00лв 40.00
Кой е най добрия л-карнитин, мнения за MyProtein Acetyl L-Carnitine

Myprotein acetyl l-carnitine мнения:подобрява енергийното състояние на организма,мисловната дейност,активира метаболизма и спомага за стопяване на мазнините.Сиг..

62.00лв 69.00
Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Haya labs Acetyl L-Carnitine

Haya labs acetyl l-carnitine 1000mg / 100 caps употреба:основно се използва ацетил л карнитин за отслабване.ХАЯ ЛАБС Ацетил L-Карнитин ползи:стимулира метаболиз..

37.99лв 38.00
Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Scitec Acetyl L-Carnitine

Scitec Nutrition - ALC представлява ацетилна форма на Л-Карнитин,което я прави по потентна и по.лесно усвоима от обикновената форма на L-Carnitine.Acetyl L-Carn..

21.20лв 25.00
Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Now Foods Acetyl-L-Carnitine

Нау Фудс Ацетил L-Карнитин хранителна добавка е със GMP сертификат за качество и съдържа напълно чист Acetyl-L-Carnitine HCL 500 мг в капсула.Какво знаете за ац..

47.99лв 48.00
Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Alcar EverBuild

Alcar EverBuild 1000 200 g.представляваAcetyl L-Carnitine на прах неовкусен,по-бионалична форма на л карнитин ,която се усвоява по-добре от организма.За разлика..

44.99лв 45.00

Етикети: l carnitine, Ацетил л-карнитин, Acetyl L-Carnitine, Alcalean

Бърза поръчка Без Регистрация

С изпращането на поръчката се съгласявате с общите условия на сайта


Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега