Имате Ограничено време за тази оферта


Alcalean Acetyl L-Carnitine

-16% Alcalean Acetyl L-Carnitine

Какъв ефект и действие има от прием на Л карнитин Alcalean Acetyl L-Carnitine.

Ацетил Л Карнитин за отслабване 

Една от най-популярните добавки за отслабване Primaforce Alcalean Acetyl L-Carnitine 500mg,безопасна,ефективна и носеща редица други здравословни ползи за организма.  Ацетил л-карнитин Primaforce - ALCALEAN е лидер сред конкурентите си, при хранителни добавки Acetyl L-Carnitine на прах и на таблетки.

Случвало ли ви се е да се изправите в неравна битка срещу излишните килограми? Предполагаме, че много от вас знаят точно за какво става дума, а именно за строги диети, изтощителни тренировки и разочароващи резултати. А знаете ли какви резултати можете да постигнете с помощта на хранителната добавка ацетил л карнитин? Сигурни сме, че успяхме да привлечем вниманието Ви и е задължително да отбележим, че ако искате да научите повече за хранителните добавки за отслабване, можете да прочетете повече за тях в l-carnitine.bg в нашия блог за Л-карнитин и Ацетил Л-Карнитин.Най-напред трябва да поясним, че едно от приложенията на популярната добавка ацетил л карнитин е именно топенето на излишните килограми и по-точно на излишните мазнини. Става дума за това, че ацетил л карнитинът се свързва с мазнините и ги преобразува в енергия, а след това тази енергия може да бъде изведена от организма с помощта на тренировки. Да, не бива да оставате с погрешното впечатление, че резултатите, които ще постигнете с хранителната добавка ще бъдат достатъчни, за да не тренирате. Всъщност именно съчетаването на ацетил л карнитин с редовни тренировки е сигурен път към извайването на стройна фигура. Но нека да поговорим и за останалите приложения на хранителната добавка, а именно подобряване на паметта, забавяне на процеса на страеене на клетките, антиоксидантно действие, както и укрепване на имунната система. Това е и причината, поради която хора от различна възраст се доверяват на ацетил л карнитин.Продължаваме с информация за цената на хранителната добавка ацетил л карнитин и по какъв начин тя може да бъде намерена. Както може би много от вас предполагат, намирането на добавката е лесно и бързо, а в същото време цената й е много ниска, което е и още една причина толкова много хора да се доверяват на ацетил л карнитин за отслабване, както и за подобряване на общото физическо състояние.

Alcalean Primaforce мнения:представлява 100% висококачествен ацетил-L-карнитин,който спомага за здравословно отслабване,увеличава енергията и физическия капацитет,като същевременно с това намалява времето за възстановяване.Освен за отслабване, primaforce alcalean /acetyl l-carnitine/ 100 caps подпомага и мозъчната дейност,повишава концентрацията и паметта.

Ацетил-L-карнитинът (ALC) отзиви,това което го отличава от другите форми L-карнитин,е че се усвоява направо в мозъка.Упражнява положително действие върху  сърдечно-съдовата и нервната  система.Използва се,като ефективно средство забавящо процесите на стареене.

Прочетете Повече информация за прием и действие на Л карнитин. Има ли странични ефекти?

Ацетил Л-карнитин
Прием и ДозировкаАцетил л карнитин прием: препоръчителен дневен прием е 1000-1500 милиграма, което се равнява на 2-3 капсули дневно разпределени 20 минути преди тренировка и 20 минути преди закуска.

Мнения и отзиви за Л карнитин

Забележка: Мненията се одобряват от модератор!Моля,не правете спам!
    Лош           Добър

  • Views: 7906
  • Марка Primaforce
  • Код на продукта 006
  • Наличност В наличност
26бр. Разпродадени днес
  • 43.00
  • 36.00

Възможни варианти

Етикети: l carnitine, Ацетил л-карнитин, Acetyl L-Carnitine, Alcalean

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи