Имате Ограничено време за тази оферта


Primaforce alcar

Промо стак с Л карнитин
Цена за Пакета: 88.32
Спестявате 7.68!

Добави в Количката
-11% Primaforce alcar

Какъв ефект и действие има от прием на Л карнитин Primaforce alcar.

Ацетил л-карнитин на прах 

Безспорен факт е, че alcar primaforce е един от водещите, по качество и продажби ацетил l карнитин! Primaforce alcar представлява 100% чист Acetyl L-Carnitine на прах 250 грама,което прави продукта много добре усвояем от организма.

Alcar цена:на пръв поглед цената е по-висока от аналогичните суплементи,но пресмятайки дозите на тази хранителна добавка ви излиза много по-евтино.Един грам съдържа 500 мг ацетил L- карнитин,което означава 250 дози.

Хранителните добавки вече се превърнаха в неизменна част от ежедневието ни. Независимо дали искате да отслабнете, или пък да натрупате по-голяма мускулна маса, първото, което изниква в съзнанието ви, са именно хранителните добавки. Ето защо днес ще обърнем специално внимание на една от тях, а именно на ацетил л карнитин, за който повече информация можете да откриете в l-carnitine.bg и Какво отличава Л-карнитин и Ацетил Л-Карнитин от информацията в нашия блог.И така, най-напред трябва да поясним, че ацетил л карнитинът на първо място за ползва за отслабване и по-точно за извеждане на излишните мазнини от организма. Той играе основна роля в превръщането на мазнините в енергия, която пък се изхвърля от тялото чрез тренировки. Това е и първото правило, което трябва да имате предвид, когато става дума за ацетил л карнитин - той трябва да бъде съчетан с редовни тренировки. Редно е да поясним, че хранителната добавка ацетил л карнитин се ползва от хора от всякаква възраст, тъй като действието му не се ограничава само до загубата на излишни мазнини. Любопитно е да споменем, че също така той влияе положително върху цялостното здравословно състояние, тъй като има силно антиоксидантно действия, засилва имунната система, както и влияе върху процеса на стареене на клетките и на паметта. Количеството ацетил л карнитин е различно за всеки. Именно това е и причината, поради която съветът ни към вас е да се допитате до специалист в областта на хранителните добавки, който ще ви обясни колко точно е препоръчителното за вас количество, съобразено с възрастта и теглото ви, както и с физическата ви активност. Запомнете, че не е препоръчително да прекалявате, тъй като може да доведе до странични ефекти като обща отпадналост. Смятаме за необходимо също така да поясним, че цената на добавката ацетил л карнитин не е никак висока, което означава, че всеки би могъл да си я позволи. Все пак това е и причината за огромната популярност на добавката - отлични резултати на ниска цена.

Ацетил л карнитин прием:препоръчителна дневна доза алкар е 1000-1500мг.Приема се сутрин на гладно разтворен във вода или 20 минути преди тренировка.

Alcar мнения:основно предимствf на този Acetyl L-Carnitine 250 gr Primaforce е,че съдейсва за оптимален енергиен метаболизъм и стимулира изгарянето на мазнини.Във форум ацетил л карнитин се споделя за други важни свойства на alcar primaforce,като това ,че подпомага възстановяването на организа и забавя процесите на стареене.


Прочетете Повече информация за прием и действие на Л карнитин. Има ли странични ефекти?

Ацетил Л-карнитин
Прием и ДозировкаАцетил л карнитин прием:препоръчителна дневна доза алкар е 1000-1500мг. Приема се сутрин на гладно разтворен във вода или 20 минути преди тренировка.Един грам съдържа 500 мг. ацетил л карнитин.

Мнения и отзиви за Л карнитин

Забележка: Мненията се одобряват от модератор!Моля,не правете спам!
    Лош           Добър

  • Views: 6570
  • Марка Primaforce
  • Код на продукта 005
  • Наличност В наличност
17бр. Разпродадени днес
  • 54.00
  • 48.00

Възможни варианти

Етикети: Ацетил л-карнитин, Acetyl L-Carnitine,

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи