Имате Ограничено време за тази оферта


Scitec Carni-X Liquid 40000-L-Carnitine

-21% Scitec Carni-X Liquid 40000-L-Carnitine

Какъв ефект и действие има от прием на Л карнитин Scitec Carni-X Liquid 40000-L-Carnitine.

Интересът към потенциала на L -carnitine добавки за подобряване на спортните постижения е свързан с неговата основна роля в енергийния метаболизъм. Наднорменото тегло и затлъстяването са сериозен здравен проблем в западните общества, като засягат огромна част от населението.Това е мястото, където хранителна добавка л-карнитин - Scitec liquid carni-x 40 000 идва като добра новина, тъй като спомага за насърчаване на по-здравословно телесно тегло и подкрепа на чиста мускулна маса при трениращи. Редица изследвания показват, че благоприятният ефект на хранителна добавка L-Carnitine е безспорен.Добавка L-карнитин насърчава загубата на тегло, намалява BMI и съдържаниета на телесните мазнини. Когато се използва едновременно с диета с калориен дефицит и умерени упражнения, Scitec liquid carni-x 40 000 помага и ускорява много по-голяма загуба на телесно тегло. Допълнителни положителни ефекти от прием на намаляване на липопротеините с ниска плътност (LDL) и нивата на кръвната захар. Важно е да се има предвид, че хранителната добавка L-Carnitine, не се препоръчва за лечение на затлъстяване. Това е заболяване, което изисква намеса от страна на здравните специалисти. Въпреки това, клинични изследвания предоставят доказателства, че допълнителен прием на L-Carnitine, може да допринесе за оптимално окисление на мазнините, едновременно с промени в диетата и упражнения за цялото тяло, добавка L-Carnitine ще помогне за нормализиране на телесното тегло. Поради това  Scitec liquid carni-x 40 000, може да бъде важна част от здравословната програма за контрол на теглото.

Прочетете Повече информация за прием и действие на Л карнитин. Има ли странични ефекти?

Течен л-карнитин
Прием и ДозировкаScitec Carni-X Liquid 40000-L-Carnitine прием: Вземете 1 доза от 25 милилитра Liquid Carni-X 40 000 , 30 минути преди тренировка и / или преди закуска на празен стомах.

Мнения и отзиви за Л карнитин

Забележка: Мненията се одобряват от модератор!Моля,не правете спам!
    Лош           Добър

  • Views: 5370
  • Марка Scitec Nutrition
  • Код на продукта 039
  • Наличност В наличност
3бр. Разпродадени днес
  • 34.00
  • 27.00

Възможни варианти

Етикети: Течен л-карнитин, l carnitine, Л-карнитин течен,

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи