Silver Nutrition L-Carnitine Chrome 500 ml

Бърза Поръчка

Направете Бърза поръчка за 15 секунди. 

Донните, които ни трябват за да пуснем поръчката са:

Име:
Телефон:
E-mail:
Офис Еконт:


Купи
-4% Silver Nutrition L-Carnitine Chrome 500 ml

Предупреждение

Продуктите, които се предлагат в този сайт, не са лекарства и не трябва да се използват за самолечение. Преди да закупите и използвате дадена хранителна добавка, трябва да се консултирате с лекар.

Учените години наред проучват и изследват ефекта от прием на л-карнитин. Резултатите са категорични наблюдава се значително увеличение на изгарянето на мазнини след прием на л-карнитин. Добавки с Л-карнитин увеличават значително окислението на дълговерижните мастни киселини ,което е от основно значение при наднормено тегло и липса на енергия от тежки натоварвания. Изследователите посочват, че това е важно за всички, които спортуват, които се стремят към здравословно телесно тегло, както и за хора с повишена нужда от енергия.

Всяка една клетка от нашия организъм, е зависима от митохондриите, малки компоненти, които генерират енергия. Те са като електроцентрали, които използват мастните киселини като гориво. L-карнитин действа като транспортер, превозващ мастните киселини до митохондриите, събирайки страничните продукти от процеса в контейнер.Това е от особенно значение защото отпадъчните материали са токсични, ако останат в клетката. Ако на организма липсва л-карнитин, този недостиг ощетява митохондриите и те не могат да функционират на пълни обороти, така доставката на енергия,която е от особено значение при диети и тежки тренировки е затруднена.

Дневният прием на Silver Nutrition L-Carnitine Chrome, преди интензивни натоварвания при здрави спортисти води до много по-ниско производство на свободни радикали, по-малко болка и по-малко увреждане на мускулите след тренировка.

Течен л-карнитин
Прием и Дозировка Silver Nutrition L-Carnitine Chrome прием:Една доза от 25 милилитра съдържа 2000 милиграма чист л-карнитин.Приемайте 12,5 мл.= 1000 мг. преди закуска и 12,5 мл = 1000 мг. преди тренировка.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Защита от СПАМ
  • Views: 7945
  • Марка Silver Nutrition
  • Модел 037
  • Наличност В наличност
12бр. Разпродадени
  • 24.00 лв.
  • 23.00 лв.
  • С ДДС

Възможни варианти