Избери най-добрия Л карнитин за теб ! Следете за Промо кодове в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Имате Ограничено време за тази офертаКакъв ефект и действие има от прием на Л карнитин Silver Nutrition L-Carnitine Chrome 500 ml.

Учените години наред проучват и изследват ефекта от прием на л-карнитин. Резултатите са категорични наблюдава се значително увеличение на изгарянето на мазнини след прием на л-карнитин. Добавки с Л-карнитин увеличават значително окислението на дълговерижните мастни киселини ,което е от основно значение при наднормено тегло и липса на енергия от тежки натоварвания. Изследователите посочват, че това е важно за всички, които спортуват, които се стремят към здравословно телесно тегло, както и за хора с повишена нужда от енергия.

Всяка една клетка от нашия организъм, е зависима от митохондриите, малки компоненти, които генерират енергия. Те са като електроцентрали, които използват мастните киселини като гориво. L-карнитин действа като транспортер, превозващ мастните киселини до митохондриите, събирайки страничните продукти от процеса в контейнер.Това е от особенно значение защото отпадъчните материали са токсични, ако останат в клетката. Ако на организма липсва л-карнитин, този недостиг ощетява митохондриите и те не могат да функционират на пълни обороти, така доставката на енергия,която е от особено значение при диети и тежки тренировки е затруднена.

Дневният прием на Silver Nutrition L-Carnitine Chrome, преди интензивни натоварвания при здрави спортисти води до много по-ниско производство на свободни радикали, по-малко болка и по-малко увреждане на мускулите след тренировка.

Описание начин на прием и дозировка

Прочетете Повече информация за прием и действие на Л карнитин. Има ли странични ефекти?

Течен л-карнитин
Прием и Дозировка Silver Nutrition L-Carnitine Chrome прием:Една доза от 25 милилитра съдържа 2000 милиграма чист л-карнитин.Приемайте 12,5 мл.= 1000 мг. преди закуска и 12,5 мл = 1000 мг. преди тренировка.

Silver Nutrition L-Carnitine Chrome 500 ml Форум

Мнения и отзиви за Л карнитин

Забележка: Мненията се одобряват от модератор!Моля,не правете спам!
    Лош           Добър

Silver Nutrition L-Carnitine Chrome 500 ml

  • Наличност В наличност
  • 24.00
  • 23.00лв.


Възможни варианти


Silver Nutrition L-Carnitine Chrome 500 ml

0 отзива / Мнения и отзиви за Л карнитин


Сходни продукти

Кой е най добрия л-карнитин, мнения за MusclePharm Carnitine Core liquid

Л-карнитин с Малинови кетони течен MusclePharm Carnitine Core е съвкупност от четири вида л карнитин течен и добавени малинови кетони. L-карнитин може да д..

30.00лв 43.00
Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Now Foods L-Carnitine Liquid 1000 mg

Now Foods L-Carnitine Liquid‎ е изключително качествен течен л канитин,със специален сертификат от швейцарската компания Lonza-Carnipure™, който се абсорбира мн..

60.99лв 61.00
Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Scitec Carni-X Liquid 100000 L-Carnitine

L-карнитин е от съществено значение в изгарянето на липиди и също така е ангажиран за енергийните доставки на мускулите. Поради това може да допринесе за намаля..

37.40лв 44.00
Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Scitec Carni-X Liquid 40000-L-Carnitine

Интересът към потенциала на L -carnitine добавки за подобряване на спортните постижения е свързан с неговата основна роля в енергийния метаболизъм. Наднорменото..

27.00лв 34.00
Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега