Имате Ограничено време за тази оферта


BioTech USA L-Carnitine Liquid with Chrome

Промо стак с Л карнитин
-3% BioTech USA L-Carnitine Liquid with Chrome

Какъв ефект и действие има от прием на Л карнитин BioTech USA L-Carnitine Liquid with Chrome.

Освен л-карнитин за отслабване едно от основните действия на BioTech USA L-Carnitine Liquid with Chrome е да подобри възстановяването. Твърде честите ежедневни тренировки могат да бъдат възпрепятстване от времето за възстановяване. Ние всички знаем, че след като приключи тренировката мускулите се нуждаят от ремонт и възстановяване, за да станете по-силни и да си възвърнете енергийните запаси е добре да добавите прием на л-карнитин. Течения вариант на Biotech usa liquid l-carnitine + chrome 500 ml определено ще Ви помогне за това, има достатъчно изследвания,които потвърждават, че (LC) прием преди тренировка с висока интензивност, ще подобри производителността по време на тренировка и подобрява възстановяването. Освен всичко това, премахва мускулната болка-мускулна треска и намалява увреждането на мускулите. Biotech usa liquid l-carnitine e обогатен с хром, който поддържа нормални нива на кръвната захар и премахва желанието да ядете сладко.

Прочетете Повече информация за прием и действие на Л карнитин. Има ли странични ефекти?

Течен л-карнитин
Прием и ДозировкаBioTech USA L-Carnitine Liquid с Chrome прием: Приемайте 1-2 дози от 15 милилитра на ден ,комбинирани с редовни тренировки и ще подобрите значително нивото на изгаряне на мазнините!Една доза от 15 милилитра съдържа 1050 мг L-карнитин и 150 mcg хром.

Мнения и отзиви за Л карнитин

Забележка: Мненията се одобряват от модератор!Моля,не правете спам!
    Лош           Добър

  • Views: 9818
  • Марка BioTech USA
  • Код на продукта 040
  • Наличност В наличност
99бр. Разпродадени днес
  • 30.00
  • 29.00

Възможни варианти

Етикети: Течен л-карнитин, l carnitine, Л-карнитин течен,

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи