Избери най-добрия Л карнитин за теб ! Следете за Промо кодове в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Поверителност

L-carnitine.bg спазва Общия регламент за защита на данните (GDPR)


Може да използвате всички [Инструменти за GDPR клекни тук ]

От 25 май 2018 г. влиза в сила Общият регламент за защита на данните на ЕС (GDPR). Той заменя Директивата за защита на данните 95/46 / EО и има за цел да хармонизира законите за неприкосновеността на личните данни в цяла Европа с цел защита и укрепване на неприкосновеността на личния живот на гражданите на ЕС и промяна на начина, по който организациите спазват поверителността. 

Декларация за поверителност изисква администраторите да съхраняват и обработват само данните, абсолютно необходими за изпълнение на задълженията си (минимизиране на данните), както и да ограничават достъпа до лични данни на тези, които трябва да извършват обработката. 

Вашата Защита и сигурност на данните, са основен приоритет за Фитнес и Здраве, към чието онлайн семейство се числи и сайта l-carnitine.bg . От създаването си през 2010 г. Ние никога не сме споделяли, отдавали под наем или продавали ,каквато и да е клиентска информация на друга страна и никога няма да го направим.Доверието на клиентите е наш основен приоритет

Когато подавате лична информация на нашия уеб сайт, ние ще защитим информацията Ви онлайн и офлайн.Ние използваме различни технологии и процедури за сигурност, за да защитим личната Ви информация от неоторизиран достъп, използване или разкриване, след като ние я получи. Например, ние съхраняваме вашата лична информация в компютърни системи, разположени с ограничен достъп, осигурени съоръжения. Служителите са обучени, и се поддържа актуален инструктаж за нашите процедури за сигурност.Ние предприемаме разумни и подходящи мерки за защита на личната ви информация от неразрешено разкриване или достъп. Въпреки това никога в интернет пространството със съхранявани на сървър данни,не могат да са 100% гарантирани. Ето защо, докато ние се стремим да защитим личните Ви данни и лична информация, ние не можем да гарантираме сигурността на всяка информация, предадена или разкрити пред нас онлайн. Ние не сме отговорни за оповестяване, унищожаване или кражба на Вашата лична информация.

Ако сте избрали да се регистрирате при нас, можете да създадете парола за вашия акаунт, в който случай информацията Ви онлайн, ще бъде защитена с парола. Предлагаме Ви да не споделяте или разкривате паролата си на никого. Вие сте отговорни за поверителността на вашата сметка и парола и носите пълната отговорност за всички действия, които се случват с акаунта и паролата Ви. Ние предлагаме да създадете предизвикателни пароли като например тези с буквени-цифрови комбинации.

Предоставяне на лични данни


С цел закупуването на продукти или услуги от l-carnitine.bg  Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. l-carnitine.bg използва личната информация, с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Ние използваме изпратената от Вас информация, за да може да получим необходимите данни за изпълнение на Вашата заявка за продукти и поръчка.Изпратената от Вас информация не се предоставя на трети лица.

При регистрация в сайта, клиентът трябва да предостави част от личните си данни, необходими за изпълнение на поръчката.Необходимите данни са: име, адрес, телефон и електронна поща. l-carnitine.bg има задължението, да пази личните данни и да гарантира, че те няма да бъдат публично обявявани и, че няма да бъдат използвани за злоупотреба. l-carnitine.bg носи отговорност пред закона за използването на личната информация на своите клиенти.

 

Политика относно бисквитките.

 

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме по-качествени услуги.С използването на сайта приемате и употребата на „бисквитки“ от наша страна.Повече за Управление на „бисквитки“ 

 

За какво се  използват „бисквитките“



„Бисквитката“ е малък отрязък от текст, изпратен до Вашия браузер от посетен от вас уебсайт. Тя помага на сайта да запомни информация за посещението Ви, като предпочитания от вас език и други настройки. Това може да улесни Вашето следващо посещение и да направи сайта по-полезен за Вас. „Бисквитките“ имат съществена роля,без тях работата в мрежата ще бъде доста трудна.

За какво се Използват „бисквитки“ - за да запомним предпочитанията ви при Безопасно търсене, да направим по лесно сърфирането и предоставянето на подходяща информация за нещата коитго Ви интересуват.Повече информация за това Как Google използва „бисквитките“

 

За горене на мазнините при диети
BioTech USA L-Carnitine 2000 Ampoules

Biotech usa l-carnitine 2000 / 20 amp.е един от най-продавани течен  Л-карнитин ампули,водещ по качество,цена и съдържание на активната субстанция.BioTech ..

Цена: 2.00 лв. 2.50 лв.
За горене на мазнините при диети
BioTech USA L-Carnitine 3000 Ampoules

Много хора наричат Biotech Usa L-carnitine 3000 / 20 Amp най-добрия суплемент за горене на мазнини,дори го причисляват към групата ефективни и безвредни фетбърн..

Оценка:
Цена: 3.00 лв. 3.50 лв.
За горене на мазнините при диети
Mex Nutrition Carni-Shot L-Carnitine

Mex Nutrition Carni-Shot 25ml отзиви:една ампула от 25 мл съдържа тpи фopми (видове) л-кapнитин, към които е добавен хром и зелен чай,това отличава продукта от ..

Цена: 2.49 лв. 3.00 лв.
За горене на мазнините при диети
Pure Nutrition Carni max liquid

Течен л-карнитин за отслабванеПюр Нутришън Карни Макс 1000, представлява течен л-карнитин за отслабване, който спомага за драстично увеличаване на издръжливостт..

Оценка:
Цена: 34.99 лв. 35.00 лв.
Промо стак с Л карнитин
Цена за Пакета: 68.80
Спестявате 11.20!

Добави в Количката
2x
Primaforce alcar
Цена за Пакета: 82.00
Спестявате 10.00!

Добави в Количката
2x
Alcar EverBuild
Цена за Пакета: 79.98
Спестявате 10.00!

Добави в Количката

л-карнитин видео youtube