Избери най-добрия Л карнитин за теб ! Следете за Промо кодове в нашата фейсбук страница Фитнес и Здраве

Имате Ограничено време за тази офертаКакъв ефект и действие има от прием на Л карнитин Best Body Nutrition L-Carnitine 60 tab.

Л карнитин на таблетки и то с немско качество,утвърдило се в годините,създало стандарт за качество.Повечето хора свързват приемът на L-Carnitine tab  с намаляване на излишното телесно тегло,като спомага за активиране  загубата  на мазнини и прилив на енергия,приет преди кардио.Но  истината и ,че този вид хранителна добавка е изключително подходящ и при аеробни тренировки,защото увеличава многократно издръжливостта.Таке че, ако правите  силови тренировки спокойно може а се доверите на суплемента L-Carnitine,който освен всичко останало пази и сърцето ви  добра форма.Хубавото на този немски л карнитин ,че е под формата на дъвчащи таблетки,което го прави бързо усвоим и много удобен за прием.

Описание начин на прием и дозировка

Прочетете Повече информация за прием и действие на Л карнитин. Има ли странични ефекти?

Л-карнитин на таблатки
Прием и Дозировка Качествен Немски л-карнитин с цитрусов вкус.Best Body Nutrition L-Carnitine прием: вземете 2 таблетки 30 минути преди тренировка или сутрин на гладно.

Best Body Nutrition L-Carnitine 60 tab Форум

Мнения и отзиви за Л карнитин

Забележка: Мненията се одобряват от модератор!Моля,не правете спам!
    Лош           Добър

Best Body Nutrition L-Carnitine 60 tab

  • Наличност В наличност
  • 25.00
  • 22.00лв.


Възможни вариантиСходни продукти

Кой е най добрия л-карнитин, мнения за BioTech USA L-Carnitine 500 mg

BioTech USA L-Carnitine 500 мг 60 таблетки е предпочитан продукт за отслабване от женската спортуваща част ,но е подходящ за прием и при не спортуващи,защото по..

18.00лв 20.00
Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Haya labs L-Carnitine 250mg 60 Vcaps

Хая Лабс Л- карнитин 250 мг 60 капс.е суплемент,който подпомага отслабването,чрез превръщане на мазнините в енергия.Освен това доставя на организма енергията ,о..

24.00лв 25.00
Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Amix CarniLine L-Carnitine Bioperine

Това ,което отличава Amix L-Carnitine Carniline,е че този л карнитин е комбинация от  L-Carnitinte L-Tartrate/Л-Карнитин Л-Тартат и Bioperine,който е патен..

39.00лв 40.00
Кой е най добрия л-карнитин, мнения за Explode L-carnitine

Какво знаете за хранителните добавки? Смятате ли, че те заслужават доверието ви и дали наистина могат да ви помогнат, за да изваете стройна фигура? Предполагаме..

21.00лв 23.00

Етикети: l carnitine, Л-карнитин таблетки,

Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега