Имате Ограничено време за тази оферта


Pure Nutrition Carnipure L-Carnitine 1000

-0% Pure Nutrition Carnipure L-Carnitine 1000

Какъв ефект и действие има от прием на Л карнитин Pure Nutrition Carnipure L-Carnitine 1000 .

Л-карнитин на капсули Карнипюр 


Л-карнитин на Пюр се предлага в три разфасовки (30, 60, 100) таблетки и е с гаранция за чистота от швейцарската компания Lonza патентовала най-добрия л-карнитин Carnipure L-Carnitine ®.Carnipure е най-добрия л карнитин, който можете да си позволите, прием на този л карнитин ще подобри и оптимизира окислението на мазнините и, заедно с промени в диетата и подходящи упражнения, добавка л карнитин Carnipure® ще доведе до отслабване. Поради това прием на л карнитин е важна част от здравословната програма за загрижени за теглото си и контрол на теглото лица.

Какво трябва да знаем за добавката л-карнитин? На какво се дължи нейната огромна популярност и наистина ли може да се превърне във верен помощник в борбата с излишните килограми? Отговорите на всички тези въпроси ще потърсим днес тук в това ревю на Pure Nutrition Carnipure L-Carnitine 1000 .Л-карнитинът играе основна роля в топенето на излишните мазнини от организма и отвеждането им извън тялото. Разбира се, по този начин отслабването се превръща в доста по-лесна задача, за която не е необходимо да се подлагате на тежки и изтощителни диети. Може би се питате дали няма как да си набавите необходимото количество л-карнитин само от храната, която приемате. Да, възможно е, но за целта трябва да наблегнете главно на червеното месо, за което всички знаем, че може да доведе до други проблеми. Това е и причината, поради която мнозина избират л-карнитин под формата на хранителна добавка, с която можете да се запознаете на l-carnitine.bg. Задължително е да имате предвид, че л-карнитинът ще окаже влияние върху излишните мазнини в организма, когато е съчетан с правилните тренировки. Най-добре би било да заложите на кардио тренировките, които са и най-доброто решение в борбата с излишните килограми. Именно тук е мястото да отбележим, че количеството л-карнитин, което приемате преди всяка тренировка, трябва да бъде изчислено много внимателно. Погрешно би било да смятате, че количеството е еднакво за всички. Всъщност то зависи най-вече от интензивността на тренировките, от теглото и начина ви на хранене, което означава, че изчисляването на дозата л-карнитин трябва да бъде поверено на специалист в областта. Действието на л-карнитина не се изчерпва само със загубата на излишни мазнини. Той може да ви помогне и за подобряване на имунитета, както и за дълголетие, което е и основната причина той да бъде предпочитан и от хора в напреднала възраст. Задължително е дебело да подчертаем, че цената на л-карнитин в никакъв случай не може да бъде наречена висока, което го превръща в достъпна и същевременно в ефективна хранителна добавка.

Прочетете Повече информация за прием и действие на Л карнитин. Има ли странични ефекти?

Л-карнитин на таблатки
Прием и ДозировкаPure Nutrition Carnipure L-Carnitine 1000 прием: Приемете една доза от 1 капсула от 1000 милиграма 1-2 пъти дневно,30 минути преди храна и тренировка.

Мнения и отзиви за Л карнитин

Забележка: Мненията се одобряват от модератор!Моля,не правете спам!
    Лош           Добър

  • Views: 7169
  • Марка Pure Nutrition
  • Код на продукта 009
  • Наличност В наличност
39бр. Разпродадени днес
  • 22.00
  • 21.99

Възможни варианти

Етикети: Л-карнитин,

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи