Имате Ограничено време за тази оферта


Everbuild liquid l-carnitine 3000mg + green tea

-2% Everbuild liquid l-carnitine 3000mg + green tea

Какъв ефект и действие има от прием на Л карнитин Everbuild liquid l-carnitine 3000mg + green tea.

Всяка една клетка от нашия организъм, съдържа митохондрии, малки компоненти, които генерират енергия. Те са като микроскопични пещи, които използват мастните киселини като гориво. Everbuild liquid l-carnitine 3000mg + green tea действа като товарен влак, превозващ мастните киселини до митохондриите и събира като контейнер страничните продукти от процеса, които ще бъдат токсични, ако се оставят в клетката. Без достатъчно л-карнитин, митохондрии не могат да функционират оптимално, и да доставят толкова нужната ни енергия особено при диети и тежки тренировки.Поддържането на митохондриите в оптимално здраве се счита за една от най-важните стратегии за дълголетие, и ето че L-карнитин е необходима съставка не само за отслабване.Добавянето на L-Carnitine ще помогне в процеса на възстановяване. Защитните ефекти се дължат отчасти на увеличената доставка на кислород към мускулите чрез увеличен приток на кръв. Проучванията показват още, че л-карнитин добавки намаляват натрупването на млечна киселина и помагат да се запази мускулния гликоген ,което играе роля при забавяне умората.Както виждате ползите от прием на Everbuild liquid l-carnitine 3000mg + green tea са многобройни, не се колебайте и добавете дневна доза от 10 милилитра към дневното си меню,което ще ви набави 3000 милиграма л-карнитин, 10 милиграма зелен чай и 200 mcg хром.Прочетете Повече информация за прием и действие на Л карнитин. Има ли странични ефекти?

Течен л-карнитин
Прием и ДозировкаEverBuild Liquid L-Carnitine 3000mg и Зелен Чай прием: Този Liquid L-Carnitine се отличава от другите с много висока концентрация от 3000mg в една доза от 10 мл. Има и добавен зелен чай за допълнително ускоряване на обмяната и отслабване.

Мнения и отзиви за Л карнитин

Забележка: Мненията се одобряват от модератор!Моля,не правете спам!
    Лош           Добър

  • Views: 7910
  • Марка EverBuild
  • Код на продукта 050
  • Наличност В наличност
26бр. Разпродадени днес
  • 43.00
  • 42.00

Възможни варианти

Етикети: Течен л-карнитин, l carnitine, Л-карнитин течен,

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи