Имате Ограничено време за тази оферта


Scitec Carni-X Liquid 100000 L-Carnitine

-15% Scitec Carni-X Liquid 100000 L-Carnitine

Какъв ефект и действие има от прием на Л карнитин Scitec Carni-X Liquid 100000 L-Carnitine.

L-карнитин е от съществено значение в изгарянето на липиди и също така е ангажиран за енергийните доставки на мускулите. Поради това може да допринесе за намаляване на мазнините, в комбинация с диета. Освен това, L-карнитин увеличава развитието на мускулна маса с подходящи добавки, и може да намали умората.L-карнитин не само контролира метаболизма на мазнините, но също така е отговорен за защитата на нервните клетки и клетъчни мембрани. Поради тази причина, може да се счита, че е от съществено значение за поддържането на здравето на тялото.Резервите на L-карнитин в човешкото тяло са сравнително малки, те само от около 20 до 25 мг. Ето защо прием на Scitec Carni-X Liquid 100000 ще е от особенна полза при активни хора ,които тренират и имат нужда да подобрят спортните постижения и издръжливостта си. Допълнителен плюс е че организма започва да използва мазнините за енергия,така тялото съхранява и намалява изчерпването на мускулен гликоген. Това, в комбинация с диета и подходящи тренировки ще подобри значително вашата физика.Намалява натрупването на млечна киселина в мускулите и удължава капацитета на натоварвания като  забавя настъпването на умора.

Прочетете Повече информация за прием и действие на Л карнитин. Има ли странични ефекти?

Течен л-карнитин
Прием и ДозировкаScitec Carni-X Liquid 100000 L-Carnitine прием: Вземете 1 доза от 25 милилитра Liquid Carni-X 100 000, 30 минути преди тренировка и / или преди закуска на празен стомах.

Мнения и отзиви за Л карнитин

Забележка: Мненията се одобряват от модератор!Моля,не правете спам!
    Лош           Добър

  • Views: 4246
  • Марка Scitec Nutrition
  • Код на продукта 038
  • Наличност В наличност
0бр. Разпродадени днес
  • 44.00
  • 37.40

Възможни варианти

Етикети: Течен л-карнитин, l carnitine, Л-карнитин течен,

Бърза Поръчка

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете Вашeто Име, телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Име:
Телефон:
E-mail:
Адрес:


Купи