EverBuild Liquid L-Carnitine + Chromium 1500mg

Бърза Поръчка

Направете Бърза поръчка за 15 секунди. 

Донните, които ни трябват за да пуснем поръчката са:

Име:
Телефон:
E-mail:
Офис Еконт:


Купи
EverBuild Liquid L-Carnitine + Chromium 1500mg

Предупреждение

Продуктите, които се предлагат в този сайт, не са лекарства и не трябва да се използват за самолечение. Преди да закупите и използвате дадена хранителна добавка, трябва да се консултирате с лекар.

Мазнините и въглехидратите са основното гориво, което тялото използва за задоволяване на енергийните нужди при физически натоварвания и упражнения. За да накарате организма да изгаря мазнини, мастни киселини с дълги вериги,трябва да се разградят в митохондриите за да се използват за енергия. Информирани сме,че за да намалим теглото трябва да има калориен дефицит. При липса на калории и достатъчно количество л-карнитин,мастния метаболизъм се затруднява, това ще доведе до намалена работоспособност по време на тренировка, липса на енергия точно когато Ви е най-нужна, и се забавят процесите на възстановяване след тренировка и обмяната на веществата. Ето защо е добре да добавите прием на everbuild liquid l-carnitine. В допълнение към подпомагане на сърдечно-съдовата система и насърчаване на по-здравословно лично тегло, основна роля L-Carnitine в метаболизма на мазнините може да доведе до множество ползи за спортистите и физически активни хора. Вече има множество изследвания които доказват, че прием на л-карнитин освен за отслабване има благоприятни ефекти за спортисти и физически активни хора по отношение на ефективността по време на тренировка, намаляване на чувството на умора и забавянето и не на последно място подобрява възстановяването след тренировка.

Еverbuild liquid l-carnitine + chromium ви доставя 1500 милиграма л-карнитин в доза от 15 милилитра и добавен 200 мкг хром пиколинат, за нормализиране на кръвната захар и намаляване на желанието да се храните със сладко.

Течен л-карнитин
Прием и Дозировка EverBuild Liquid L-Carnitine + Chromium 1500mg прием: Една доза от 15мл съдържа 1500 мг л-карнитин и 200 мкг хром пиколинат,най-подходящо време за прием е преди тренировка или сутрешното хранене.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Защита от СПАМ
  • Views: 32854
  • Марка EverBuild
  • Модел 043
  • Наличност В наличност
380бр. Разпродадени
  • 25.00 лв.
  • С ДДС

Възможни варианти

Етикети: Течен л-карнитин, l carnitine, Л-карнитин течен,